Strokovni seminar "Prepoznavanje kemijskih tveganj in izdelava ocene tveganja v živilih"
Podrobnosti
Datum seminarja: 10. 03. 2020 Lokacija: Dvorana D, Dimičeva ulica 13, Ljubljana Predavatelji:ga. Jana Kolenc Muženič, izvršna direktorica Slovenskega združenja za kakovost in odličnost
Člane vabimo na strokovni seminar TZS s področja živil na temo »Prepoznavanje kemijskih tveganj in izdelava ocene tveganja v živilih«, ki bo potekal 10. marca 2020 od 9.00 do 12.00 ure v Ljubljani, dvorana D, Dom gospodarstva, Dimičeva ulica 13.
Vsebina seminarja:
- Obvladovanje kemijskih tveganj
- Izdelava ocene tveganja za kemijska onesnaževala (težke kovine, mikotoksine), ostanke pesticidov, aditive, alergene in druge zakonsko regulirane rezidue)
- Nadzor nad proizvodnimi postopki, analiza tveganja
- Poudarek bo na praktičnih primerih, možnih rešitvah, dobrih praksah
Predava: ga. Jana Kolenc Muženič, izvršna direktorica Slovenskega združenja za kakovost in odličnost
Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 60,00 EUR z vključenim DDV, za nečlane pa znaša kotizacija 180,00 EUR na udeleženca z vključenim DDV. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo seminarja! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisanega seminarja ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved. Seminar bo izveden ob prijavi najmanj 10 udeležencev.